Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Wok med svin, sitrongress, sprø grønnsaker og nudler


2 voksne

1 pk Eggnudler
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Blomkål
1 Sjalottløk
1 Paprika
1 bit Kål
1 1/2 ss Stekeolje (B)
1 pk Svinefilet
1 1/2 Stekeolje (B)
1 pk Sitrongress saus

Fremgangsmåte

Kok nudlene som anvist på pakken.

Grovhakk blomkåltoppen og kutt stilken i tynne skiver. Skrell og
finsnitt løken. Vask, rens og finsnitt paprika og kål.

Stek grønnsakene i en glovarm wok- eller stekepanne med stekeolje i ca. 5 minutter. Legg de over på en tallerken. Tørk ut av pannen.

Kutt svinefileten i strimler på ca. 1x4 cm. Ha kjøttet over i pannen og stek på sterk varme med stekeolje i 3-4 minutter. Rist på pannen og rør litt underveis.

Tilsett grønnsakene tilbake i pannen sammen med kjøttet, og bland inn sitrongressausen og nudlene.

Smak til med salt etter behov og servér.