Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Wok med sitrongress og villris


2 voksne

1 pk Villrisblanding
Salt (B)
Vann (B)
1 pk Strimlet svin
1 ss Stekeolje (B)
1 pk Hverdagswok
1 ss Stekeolje (B)
1/2 pk Sitrongress saus
1/2 ts Salt (B)

Kok ris etter anvisning på pakken.

Stek kjøttet i en stekepanne eller wokpanne på sterk varme med
stekeolje i 4-5 minutter, til kjøttet er gjennomstekt. Ta kjøttet ut av
pannen og legg det på en tallerken.

Tørk stekepannen med litt kjøkkenpapir og stek grønnsakene på sterk
varme med stekeolje i 2-3 minutter.

Ha kjøttet tilbake i pannen og bland inn sitrongress saus.

Smak til med salt og servér med nykokt villris.