Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Wok med jærsvin, blomkål og pak choi


2 voksne

1 pk Ris
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Blomkål
1 pk Strimlet svin
2 ss Stekeolje (B)
1/2 bunt Vårløk
2 Pak choi
1 boks Sweet chilisaus
1/2 dl Vann (B)
1/3 ts Pepper (B)
1-2 ss Soyasaus (B)
1 pk Sesamfrø

Kok ris som anvist på pakken.

Del blomkål i små buketter.

Stek kjøttet og blomkålbukettene i en stekepanne eller wokpanne på
høy varme, sammen med stekeolje, til kjøttet er gjennomstekt. Bruk en
liten kniv for å sjekke om kjøttet er gjennomstekt.

Kutt vårløk i tynne skiver og grovkutt pak choi.

Når kjøttet er gjennomstekt tilsetter du vårløk, pak choi, chilisaus og
vann. Vend godt om og smak til med pepper og soyasaus.

Stek videre i 2-3 minutter slik at alt blir gjennomvarmt og topp med
ønsket mengde sesamfrø før servering.