Logg inn

Wok med jærsvin, blomkål og pak choi


2 voksne

1 pk Ris
1 pk Blomkål
1 pk Svinefilet
2 ss Stekeolje (B)
1/2 bunt Vårløk
2 Pak choi
1/2 glass Sweet chili saus
1/2 dl Vann (B)
1/3 ts Pepper (B)
1-2 ss Soyasaus (B)
1 pk Sesamfrø

Fremgangsmåte

Kok ris som anvist på pakke.

Del blomkål i små buketter.

Kutt svinekjøttet i strimler på ca. 1x4 cm. Stek kjøttet i en wok- eller
stekepanne med stekeolje på høy varme i 3-4 minutter. Bruk en liten kniv for å sjekke om kjøttet er ferdig stekt.

Kutt vårløk i tynne skiver og grovkutt pak choi.

Når kjøttet er gjennomstekt tilsetter du vårløk, pak choi, chilisaus og vann. Vend godt om og smak til med pepper og soyasaus.

Stek videre i 2-3 minutter slik at alt blir gjennomvarmt og topp med
ønsket mengde sesamfrø før servering.

Tips:

Ønsker du mer styrke i retten
kan du krydre med chilipulver
eller kajennepepper. Smak deg
frem da dette er veldig sterkt
for noen.