Logg inn

Tapaskebab med gresk salat og yoghurtdip


1 voksen

1 pk Lefser
1 pk Tapasdeig
1 ss Stekeolje (B)
1 Tomat
1/2 Agurk
1 Rødløk
1 Fetaost
1/3 glass Oliven
1 ss Olivenolje (B)
1 ss Sitronsaft
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1/5 pk Mynte
1 beger Yoghurt
1/2 ss Olivenolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/2 ss Sitronsaft
1/3 pk Honning
1 pk Salatblanding á 50g

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Skru på stekeovnen etter anvisning på pakken med lefser (bruk mikrobølgeovn om ønskelig).

Rull tapasdeigen til små pølser (se tips).

Stek tapaspølsene i en stekepanne med stekeolje på medium-høy varme til de er gylne og spenstige.

Gresk salat: Vask og kutt tomat og agurk i terninger. Kutt rødløk i tynne strimler og fetaost i terninger. Ha i oliven og bland dette sammen. Smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.

Yoghurtdip: Finhakk mynte. Bland sammen yoghurt og mynte. Smak til med olivenolje, salt, sitronsaft og honning.

Varm lefsene etter anvisning på pakken.

Server lefser fylt med tapaspølser, salat og yoghurtdip, og gresk salat ved siden av.

Tips
Ønsker du mer smak i tapasdeigen så kan du blande inn ønskede krydder. Feks. kajennepepper (sterkt), paprikapulver, spisskummen, gurkemeie, pepper eller lignende.