Logg inn

Taco i isbergtubs med spicy salsa og fetaost


1 voksen

1 Isbergsalat
1 pk Kjøttdeig
1 pk Tacokrydder uten salt og sukker
1 Agurk
1 boks Mais
1 Tomat
1/2 Rødløk
1/3 Chili
1/3 Hvitløk
1 ss Olivenolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1/2 blokk Fetaost

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Skjær ut stilken av salaten og riv eller skjær salaten i store biter, slik at de kan brukes som små skåler.

Vask salaten i kaldt vann og tørk den godt.

Stek kjøttdeig i en panne på høy varme. Stek til deigen er gjennomstekt. Tilsett tacokrydder og bland godt sammen (se tips).

Vask og del ønsket mengde agurk i terninger. Sil laken av maisen.

Skyll tomatene og kutt i små biter. Rens og finkutt rødløk, chili og hvitløk. Bland sammen ingrediensene og tilsett olivenolje, salt og pepper (se tips). Bland alt godt sammen.

Fyll salatbladene med tacokjøtt, agurk, mais og tomatsalsa. Brekk eller smuldre opp fetaosten i små biter og dryss over før servering.

Tips
Tilpass mengden tacokrydder etter smak.
Øk eller reduser mengden chili for å endre styrken på salsaen.
Fjern kjernen om du ikke liker sterk mat.
Klem gjerne over litt saft fra en lime eller sitron. Finkutt vårløk,
koriander eller basilikum og ha i salsaen om du har noe liggende.