1 pk Villris
1/2 hvitløk
1 Rødløk
1 pk Minimais
1 bunt Vårløk
1 Pac choi
1 ss Stekeolje (B)
1 ss Rød currypaste
1 boks kokosmelk
1 pk Fersk hvit fisk i sesong
1 Lime
1 ss Soyasaus (B)
Kok ris etter anvisning på pakke.
Skrell og grovkutt hvitløk og rødløk. Grovkutt minimais, vårløk og pac choi.
Stek hvitløk, rødløk og minimais i en kjele med stekeolje på middels varme i 2-3 minutter.
Bland inn currypaste og stek videre i ca. 1 minutt.
Tilsett kokosmelk, kok opp, og la det småkoke i ca. 5 minutter.
Kutt fisken i terninger på ca. 2x2 cm. Ha fisk, vårløk og pac choi i kjelen.
Skru ned varmen og la curryen trekke i 4-5 minutter til fisken er gjennomkokt.
Smak til med saften fra lime og soyasaus.
Tips
Topp gjerne retten med litt revet limeskall.
Smak til retten med litt grovkvernet pepper.