Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Grov pizza med skinke, tomat og ost


2 voksne

Hvetemel (B)
1 pakke Fullkornsdeig 400g
Bakepapir (B)
2 pakker Røkt skinke i skiver á 100g
1 liten boks Pizzasaus
0.5 pakke Revet ost
2 stk Hjertesalater
2 stk Tomater

Sett ovnen på 225 grader varmluft.

Dryss et lag med siktet hvetemel utover benken og kjevle ut
pizzadeigen til ca. ½ -1 cm tykkelse.

Legg den så over på et stekebrett kledd med bakepapir. Dersom deigen
har trukket seg litt sammen etter at den ble lagt på stekebrettet kan du
gi den et par rull med kjevlet for å strekke den ut igjen.

Kutt skinken opp i tynne strimler, ca. 5 cm lange.

Smør utover et jevnt lag med pizzasaus på bunnen og dryss over ost og
skinke. Stek i ca. 15 minutter til pizzaen er gyllen og fin.

Vask, tørk og del salat og tomat opp i biter.

Servér pizzaen sammen med frisk salat.

Tips:
Pizzabunnen kan lages i uendelig mange morsomme former dersom en
har litt ekstra tid til overs. Hva med en pizzastjerne eller et pizzahus til
middag?