1 stk Gulrot
1 pakke Matpoteter 400g
4 dl Vann (B)
0.5 terning Kyllingbuljong (B)
2 stk Kyllingfilet
1 pakke Sukkererter
1 liten pakke Kruspersille
1 pakke Frikasséjevning 20,3g
1.5 dl Kremfløte
Salt (B)
Pepper (B)
FremgangsmåteSkrell og kutt gulrot og potet i terninger på ca. 2x2 cm. Legg de i en kjele og tilsett vann og buljongterning. Kok under lokk i 8 minutter. Kutt kyllingen i biter på ca. 3x3 cm. Vask og del sukkerertene i to på tvers. Finhakk kruspersillen. Når koketiden er over tilsettes hele posen med frikasséjevning og fløte. Rør om og tilsett kylling og sukkererter. Småkok under lokk i 6-8 minutter til kyllingen er gjennomvarmet. Rør underveis slik at det ikke setter seg i bunnen. Smak til med salt og pepper og server retten med et dryss kruspersille. |