Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingfrikassé


2 voksne

1 stk Gulrot
1 pakke Matpoteter 400g
4 dl Vann (B)
0.5 terning Kyllingbuljong (B)
2 stk Kyllingfilet
1 pakke Sukkererter
1 liten pakke Kruspersille
1 pakke Frikasséjevning 20,3g
1.5 dl Kremfløte
Salt (B)
Pepper (B)

Skrell og kutt gulrot og potet i terninger på ca. 2x2 cm.

Legg de i en kjele og tilsett vann og buljongterning. Kok under lokk i 8 minutter.

Kutt kyllingen i biter på ca. 3x3 cm.

Vask og del sukkerertene i to på tvers. Finhakk kruspersillen.

Når koketiden er over tilsettes hele posen med frikasséjevning og fløte. Rør om og tilsett kylling og sukkererter.

Småkok under lokk i 6-8 minutter til kyllingen er gjennomvarmet. Rør underveis slik at det ikke setter seg i bunnen.

Smak til med salt og pepper og server retten med et dryss kruspersille.