1 pk Hvit fisk i sesong
1 pk Stians Krydderhage
1 pk Couscous
2 Pak Choi
1 Rødløk
1 Eple
1 bunt Vårløk
1 ss Olivenolje (B)
Ca. 1/3 Lime (limesaft)
1/2 ts Salt (B)
1 beger Hvitløksdressing
Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
Skjær fisken i porsjonsstykker. Legg stykkene i en ildfast form (evt. stekebrett). Dryss hvert fiskestykke med 1/2-1 ts av Stians Krydderhage. Stek fisken i forvarmet ovn i 9-12 minutter, til fisken er gjennomstekt. Bruk gjerne en liten kniv for å sjekke om fisken er klar.
Kok couscous etter anvisning på pakken.
Vask pak choi og brekk bladene bakover (pass på å få med den nederste delen). Kast den lille stilken i midten. Grovkutt pak choi-bladene.
Skrell rødløk og kutt i tynne skiver. Vask eple og del det i to, fjern kjernehuset og kutt eple i terninger på ca. 1x1 cm. Vask og finsnitt vårløk.
Bland vårløk, rødløk, eple og pak choi inn i couscousen. Smak til med olivenolje, limesaft og salt.
Server den ovnsbakte fisken med couscous-salat, limeskiver og hvitløksdressing.
Tips
Eventuelle rester av Stians Krydderhage er kjempegodt å
bruke i dip!
Tilsett ønsket mengde krydder i kesam, rømme eller yoghurt
naturell og server sammen med oppkuttede grønnsaker.