Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Wok med lime- og jalapeñosaus, grønnsaker og nudler


2 voksne

1 pk Eggnudler
Vann (B)
Salt (B)
1/3 Jalapeño
2 ss Soyasaus (B)
1 Lime
1 pk Wokblanding
1 ss Stekeolje (B)
1 pk Svinefilet
1 ss Stekeolje (B)

Fremgangsmåte

Kok nudler som anvist på pakke.

Rens og finsnitt jalapeño. Legg bitene i en liten skål, tilsett soyasaus og klem over saften av en halv lime. Bruk mer jalapeño om du ønsker en sterkere saus.

Stek grønnsaksblandingen i en glovarm steke- eller wokpanne med stekeolje i ca. 4 minutter.

Legg grønnsakene over på en tallerken og tørk ut av pannen med et kjøkkenpapir.

Kutt svinefileten i strimler på ca. 1x4 cm. Ha kjøttet over i pannen og stek på sterk varme med stekeolje i 3-4 minutter. Rist på pannen og rør litt underveis.

Tilsett nudler og grønnsaker i pannen med kjøttet. Dersom det ikke er plass kan det hele blandes i en stor bolle.

Tilsett jalapeño-sausen. Bland godt og tilsett salt og mer limejuice
etter smak.