Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Nudelsalat med pulled pork, fennikel og lime (Solo)


1 voksne

1 pakke Pulled pork 180g
1 pakke Peanøtter 15g
1 pakke Eggnudler 75g
0,5-1 stk Brokkoli
1 stk Fennikel
1 ss Ingefær
Vann (B)
Salt (B)
1 pakke Sukkererter
0.5 stk Lime
0.5 ss Stekeolje (B)

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Klem på posen med pulled pork slik at kjøttet brytes opp i biter. Klipp opp posen og legg kjøttet og kraften over i en ildfast form. Dryss peanøttene på toppen og stek det hele i 8-10 minutter.

Ha nudlene i en kjele.

Kutt brokkolitoppen i små buketter og stilken i tynne skiver. Kutt fennikel i tynne skiver. Finsnitt ingefær.

Legg alt på toppen av nudlene. Fyll opp med vann slik at det dekker og tilsett en halv teskje salt per liter vann.
Kok opp under lokk og la det koke i 5 minutter.

Vask og del sukkerertene i to. Legg de i kjelen med nudlene når det gjenstår ca. 1 minutt av koketiden.

Når nudler og grønnsaker er ferdig siles vannet av og innholdet legges tilbake i kjelen.

Når kjøttet er ferdig blandes det inn sammen med nudlene og stekeolje.

Klem over limesaft og servér.