Logg inn
  • Hjem
  • Hvordan fungerer det egentlig?

Hvordan fungerer det egentlig?

Aldri prøvd matkasse? Aldri prøvd Nettmat.no?

Her vil vi forklare hvordan det fungerer å være kunde hos oss, og litt om hvem vi er og hva vi gjør.

Å prøve matkasse for først gang kan være litt skummelt for noen. Man vet ikke helt hvordan det fungerer og man kan skremmes litt av ordet "abonnement".

Vi forsøker å gjøre det enklere for alle å gi matkasser et forsøk ved å sende påminnelse om abonnementet hver uke. Forhåpentligvis vil dette gjøre ordet "abonnement" litt mindre skummelt!



Veiledning og forklaring av bestillingsprosessen

Besøker en nettsiden vår "www.nettmat.no" så kommer man til fremtiden vår. Her finner en først informasjon om alle våre matkasser og menyer for de neste 3 ukene. Man kan også klikke på "alle middagene" (øverst) for å se alle middagene vi har registrert i vårt system (dvs. middager som kommer i matkassen fremover). Vi har nå over 350 middager som sirkulerer, og utvalget utvides hele tiden! Man kan også klikke på "Om oss", "Spørsmål og svar" og "Logg inn". Lenger nede på forsiden finner man noen artikler som vi forsøker å holde oppdatert når vi har tid :)
 

Når man har funnet en matkasse og meny som ser fristende ut så klikker man på "Gå videre". Da kommer du til en side som viser alle middagene du kan velge blant til gjeldende uke. Øverst til høyre finner du et handlekurv-ikon. Klikker du på dette så får du opp en oversikt over hvilke middager som ligger klar til å bestilles. Her kan du fjerne retter om ønskelig ved å klikke på rød "X". Alle de andre middagene som ligger synlig kan legges til i handlekurven ved å klikke på "Legg til". Det er også mulig å endre antall personer på hver middag. Kanskje trenger man mat til 6 personer den dagen man har middagsbesøk? Eller middag til 1 person den dagen nesten hele familien er på fotballkamp?

Når man igjen klikker på "Gå videre" i handlekurven så kommer man til siden som viser alle dagligvarene en kan få levert i matkassen. Her finner du alt fra lokale krydderblandinger til dopapir, fra lokale frokostvarer til tapaspakke fra Ostehuset, fra lokalbakte terteskjell og vegansk pålegg til vaskepulver og kjøkkenredskaper. Med andre ord, utvalget av dagligvarer er stort - og vokser hele tiden!

Klikk på "Gå videre" igjen i handlekurven og du kommer til siden hvor det skal registreres personalia. Her kan du også velge leveringsdag, legge inn kommentar til sjåfør, fast levering av fruktkasse, registrere rabattkoder og velge betalingsmåte. Når all informasjon er fylt inn så klikker man på "Fullfør bestillingen". Har en valgt kortbetaling så sendes man videre til Dibs hvor en registreres kortdetaljer (husk BankID). Har en valgt Collector faktura så er bestillingen nå ferdig. Vi anbefaler at du tar en kikk innen "Mine leveringer" som du finner øverst i menyen, for å se at alt ser greit ut.


Hvem er Nettmat.no og hva gjør dere hele uken?

Nettmat.no drives av to lokale gutter, Tobias Bergo og Geir Strømstad. Vi er et lite selskap i et stort marked og jobber hardt hver eneste dag for at du skal slippe å tenke på middag, og diverse andre innkjøp. Utenom å levere matkassene så gjør vi alt selv. Vi utvikler og arbeider med nettsiden, gjør innkjøp, kundeservice, markedsføring, pakker matkassene og mye mer. Det er travle dager men vi har gode systemer og rutiner som gjør at vi klarer oss fint.

Alle middagene er satt sammen av profesjonelle kokker: Stian G. Iversen, Miriam Ø. Jenssen og Mari Hult.

Vi forsøker å være så innovative som mulig og var først ute med matkasse til 1 person, vegan-matkasse, og muligheten for kunder å velge middagene selv. Nå tilbyr vi levering på fredager som første aktør i markedet. Vi tilbyr også over 300 tilleggsvarer/dagligvarer som du kan få levert i matkassen. Vi er også veldig stolte over innsatsen vår i kampen mot matsvinn. De siste årene har vi drevet med tilnærmet null matsvinn!

Vi leverer så mye lokale råvarer som mulig, og benytter oss utelukkende av lokale leverandører. Til tross for at vi bor midt i Matfylket Rogaland klarer vi ikke å skaffe alle råvarene lokalt (dårlig med risåkere og banantrær i Stavanger). Dermed må noen av råvarene importeres for at vi skal kunne tilby et bredt sortiment av middagsretter. Vi er også selvsagt opptatt av lokal verdiskapning og kortreist mat. Alt kjøtt, kylling, fisk og mye av grønnsakene kommer fra Rogaland.

Vi er små og bryr oss om hver eneste kunde vi har. Vi kan snu oss raskt og tilpasse oss til kundens ønsker. Har du noe du ønsker eller lurer på så er det bare å ta kontakt, så vil vi gjøre det vi kan! :)

Tobias Bergo
Daglig leder
E-post: Tobias@nettmat.no
Telefon: 454 81 767

Geir Strømstad
Innkjøp og logistikkleder
E-post: Geir@nettmat.no
Telefon: 936 27 879