Logg inn

Nettmat's pizzapakke med spekeskinke og ruccola


1 voksen

Hvetemel (B)
1 pk Pizzadeig
Bakepapir (B)
1 boks Pizzasaus
1 pk Revet ost
1 pk Spekeskinke
1 pk Ruccola
1 beger Hvitløksdressing
 
(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare).

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 225 grader. Bruk gjerne pizzafunksjon om du har. Evt. så kan du bruke vifte med undervarme (se etter symbolet med vifte og en strek under).
 
Dryss et lag med siktet hvetemel utover kjøkkenbenken og kjevle ut deigen til ca. 1/2-1 cm tykkelse. Prikk noen hull rundt på deigen med en gaffel.
 
Legg pizzabunnen på et stekebrett med bakepapir. Dersom deigen trekker seg sammen kan du dra eller kjevle den ut igjen.
 
Smør et jevnt lag med ønsket mengde pizzasaus på bunnen. Dryss over revet ost. 
 
Stek pizzaen i 10-15 minutter, til den er lett gyllen (se tips).
 
Ta ut pizzaen, topp med spekeskinke og ruccola. Dryss gjerne over litt grovkvernet pepper og servér med hvitløksdressing.
 
Tips
Ønsker du sprøstekt spekeskinke kan denne
fordeles utover pizzaen før den stekes.