Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Minipizza med kylling og fersk mozzarella


2 voksne

1 Tomat
1/2 Rødløk
1 pk Fullkornsdeig
1/2 glass Rød pesto
2 ss Rømmekolle
1/4 ts Pepper (B)
1 pk Kyllingkjøtt
1 pk Mozzarella
1 pk Ruccola

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 225 grader varmluft (evt. pizzafunksjon om du har).

Kutt tomat og rødløk i skiver.

Del fullkornsdeigen opp i ønsket antall minipizzaer. Rull deigene flate (1/2-1 cm) og brett inn ca. 1 cm av kantene hele veien rundt på alle deigene.

Rør sammen pesto, rømme og pepper. Smør dette ut på alle pizzabunnene.

Legg på kyllingkjøtt, tomat og rødløk. Riv mozzarella i små biter og legg over.

Stek pizzaene i forvarmet ovn i 10-14 minutter, til pizzabunnene er gyllenbrune på kantene.

Server nystekt pizza toppet med ruccola.

Tips
Topp gjerne med litt nykvernet pepper og en god olivenolje med smak (for eksempel chiliolje).