Handlekurv for uke 14 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Stekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker og potet


2 voksne og 2 barn

3 stk Gulrøtter
Pastinakk
1 pakke Småpoteter 600g
0.5 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)
1.5 ss Stekeolje (B)
1 pakke Laksefilet 540g
0.5 ts Salt (B)
1.5 ss Stekeolje (B)
1 beger Rømmekolle

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225 grader varmluft.

Skrell og kutt gulrot og pastinakk i ca. ½ cm tykke skiver. Vask og kutt potetene i terninger på ca. 2x2 cm.

Legg grønnsaker og potetterninger på et stekebrett kledd med bakepapir, hell over stekeolje og krydre med salt og pepper. Stek i ca. 25 minutter til grønnsakene og potetene er møre.

Når potetene og grønnsakene begynner å nærme seg ferdige stekes fisken i medium varm panne med stekeolje i ca. 4 minutter på hver side. 

Krydre med salt og servér med ovnsbakte poteter, grønnsaker og rømme.