1 Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 Hjertesalat
1 pk Reddik
1 Mango
1 pk Ternet bacon
1 beger Cæsarsalatdressing
(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare).
Forvarm stekeovn til 200 grader.
Brun kyllingen i en stekepanne med stekeolje på medium-høy varme til den har fått stekeskorpe, ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Stek deretter kyllingen i stekeovnen i ca. 10 minutter.
Skyll/vask alle grønnsakene.
Riv bladene av salaten og kutt reddik i tynne skiver. Skrell mangoen og kutt den i terninger på ca. 1x1 cm (se tips).
Stek bacon i stekepannen på middels-høy varme, til terningene er gylne og sprø.
La gjerne kyllingen hvile noen minutter før den skjæres i skiver.
Legg salaten fint i en serveringsskål og fyll opp med reddik, mango, bacon og kylling.
Servér kyllingsalaten med cæsarsalatdressing.
Tips
Har du andre grønnsaker liggende så kan de kuttes
opp og inkluderes i salaten.
Krutonger passer også godt i kyllingsalat, og er
kjempeenkelt å lage selv!