Logg inn

Om tjenesten

NETTMAT.NO OG VÅRE MATKASSER

Nettmat.no leverer matkasser med lokale råvarer fra Rogaland og smakfulle oppskrifter hjem til deg. Vi er Norges sunneste matkasseleverandør og leverer til tusenvis av kunder i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim.

Vårt mål er å gi det norske folk et sunt og variert kosthold, uten at det går på bekostning av smaken og tidsbruken. Oppskriftene tar hovedsaklig 35 minutter eller mindre å tilberede.

Alle middagsrettene i SuperMat-kassen inneholder minst 3 av 5 porsjoner frukt og grønt i henhold til '5 om dagen'-anbefalingen til Helsedirektoratet.

Hvert år kastes det flere hundre tusen tonn med spiselig mat. Ved å være kunde hos nettmat.no er du med på å bryte denne trenden! Alle råvarene i våre matkasser brukes helt opp for å unngå matsvinn.

Nordmenn spiser i gjennomsnitt 10 gram salt til dagen, mens den anbefalte mengden er maksimalt 6 gram. Ved å abonnere på våre matkasser legger vi til rette for at alle skal klare å begrense saltinntaket ned til det anbefalte!

Våre matkasser består av godt planlagte og varierte middagsretter som legger grunnlaget for et sunt og balansert kosthold til hele familien!

 

Vår filosofi

  • Grove fullkornsprodukter som ris, pasta og bakervarer
  • Fokus på produkter med mindre tilsatt salt
  • Mye fersk frukt og grønnsaker
  • Redusere matsvinn og emballasje

OPPSKRIFTENE STÅR STIAN, MIRIAM OG MARI FOR

Vi har gleden av å jobbe sammen med noen av Norges dyktigste kokker! Stian G. Iversen, Miriam Østvik Jenssen og Mari Hult utgjør kokk- og ernæringsteamet vårt!

Stian G. Iversen er født og oppvokst i Namdalen, Nord-Trøndelag. De siste åtte årene har han vært bosatt i Stavanger.

Stian har deltatt i flere nasjonale og internasjonale konkurranser, både som deltaker og coach. Bak seg har han to år på kokkelandslaget, og han har jobbet på flere anerkjente restauranter, deriblant en to-stjerners restaurant i Stockholm.

Miriam Østvik Jenssen er født i Kirkenes, Finnmark. Hun er utdannet kokk med fagbrev og har i tillegg bachelorgrad i ernæring.

Miriam har masse god erfaring! Hun har blant annet jobbet 2 år på Restaurant Bagatelle i Oslo, reist landet rundt med Hellstrøm rydder opp og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt! Hun har også tjenestegjort hele 5 år på Det Norske Kokkelandslaget!

Mari Hult er vår egen veganske kokk. Mari står bak Norges mest leste vegetar/vegan blogg, vegetarbloggen.no. Hun står også bak den populære kokeboken "Sykt godt".

Sammen med Mari leverer vi sunne og friske veganske matkasser.

“Siden sommeren 2010 har jeg vært opptatt av vegansk matlaging, som betyr at du lager mat uten animalske produkter. Du trenger ikke kjøtt, melk eller egg for å spise førsteklasses!”

-Mari Hult-

LEVERING HJEM ELLER HENTING HOS OSS

Vi leverer matkasser til adresser i Oslo, Rogaland, Trondheim og Bergen!

  • Oslo
  • Stavanger
  • Trondheim
  • Bergen
  • Bærum
  • Asker
  • Lillestrøm
  • Ski
  • Sandnes
  • Gjesdal
  • Bjerkreim 
  • Bryne
  • Tjelta
  • Klepp
  • Time
  • Egersund
  • Randaberg
  • Sola
  • Rennesøy
  • Frafjord
  • Dirdal
  • Oltedal
  • Og mange fler!

Klikk på HER for å sjekke om vi leverer til ditt område.

 

UTKJØRING AV MATKASSENE

Rogaland - søndag kl. 15.00 til 21.00

Oslo - søndag kl. 16.00 til 21.00

Bergen - mandag kl. 16.00 til 21.00

Trondheim - mandag kl. 16.00-21.00

 

Du kan også hente matkassen selv hos oss i Heiamyra 11a på Forus. Vi har åpent for henting på mandager kl. 14.00 til 19.00. Ved å hente maten selv får du 10 % rabatt på kjøpet.