Logg inn

Hvit fisk i sesong med rød pesto


2 voksne

1 Paprika
1 Squash
1 Aubergine
1 Rødløk
Bakepapir (B)
1 pk Hvit fisk i sesong
1 pk Cherrytomater
2/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
2/3 glass Rød pesto
4 ss Olivenolje (B)
Sitronsaft

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 200 grader.

Rens paprika. Kutt paprika, squash, aubergine og rødløk i tynne skiver. Legg de lagvis på et stekebrett med bakepapir.

Legg fisk og cherrytomater på det samme brettet.

Strø salt og pepper over fisken og grønnsakene (se tips).

Ha pestoen over i en kopp eller lignende og bland inn olivenolje.

Hell pestoen over grønnsakene og fisken.

Bak fisk og grønnsaker i ovn til fisken er gjennomstekt, ca. 15 minutter.

Klem litt sitronsaft over fisken før servering.

Tips
Bruk gjerne flaksalt og grovkvernet pepper.
Vend gjerne forsiktig om på grønnsakene 1-2 ganger under
steking, slik at alt blir like godt stekt.