1 Fennikel
1 Rødløk
1 Squash
1 pk Småpoteter
1 pk Cherrytomater
4 ss Olivenolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 pk hvit fisk i sesong
1/4 ts Salt (B)
1/3 pk Basilikum
Forvarm stekeovn til 200 grader varmluft.
Grovkutt fennikel (se tips), rødløk, squash og poteter. Legg grønnsakene og cherrytomatene i en ildfast form. Hell over olivenolje og dryss over salt og pepper. Bak i ovn i ca. 15 minutter.
Kutt fisken i porsjonsstykker og strø over salt. Grovkutt basilikum (se tips).
Når grønnsakene har stekt i 15 minutter tar du ut brettet og legger fisken og basilikumen på toppen av grønnsakene. Stek videre i stekeovnen i 10-15 minutter, til fisken er gjennomstekt (steketiden varierer litt fra ovn til ovn).
Tips
Fjern gjerne stilkene til fennikelen. Del fennikel i to og skjær ut den
nederste delen av rotfestet.
Om ønskelig så kan du toppe med fersk basilikum etter at fisken er
ferdig stekt.
Topp gjerne grønnsakene med flaksalt og hvitløkspepper.