Logg inn

Honningkoteletter med couscous, pak choi og mynte


1 voksen

1 pk Couscous
1 pk Koteletter 180g fra Malmin & Orre
Salt & Pepper (B)
1 Pak Choi
1 Eple
1 pk Rosiner
2 ss Olivenolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 ss Smør (B)
1 pk Honning
1/2 pk Mynte
1 beger Kesam
2 ss Olivenolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare).

Fremgangsmåte

Kok couscous etter anvisning på pakken.

Se tips. Gni kotelettene godt med salt og pepper etter ønske og la de ligge frem til steking.

Grovkutt pak choi og eple (unngå eplekjernen. Skrell om ønskelig). Bland sammen pak choi, eple og rosiner i en bolle (se tips). Når couscousen er ferdig kokt har du den oppi bollen sammen med olivenolje, salt og pepper.

Smelt smør i en stekepanne på høy varme. Stek kotelettene i 2-3 minutter
på begge sider. Når det gjenstår 1-2 minutter steking fordeles honning over
kotelettene. La kotelettene ettersteke under lokk i ca. 5 minutter.

Finkutt mynteblader og bland sammen med kesam. Smak deg gjerne frem til ønsket mengde mynte. Smak til med olivenolje, salt og pepper.

Servér nystekte honningkoteletter med couscous-salat, toppet med frisk
myntekesam.

Tips
Tørk gjerne kotelettene godt med kjøkkenpapir før de krydres.
Tilsett gjerne flere grønnsaker i salaten. For eksempel agurk, løk,
tomat, paprika, frukt, squash osv.