Logg inn

Grønn curry deluxe med kylling, pac choi og alfalfaspirer


1 voksen

1 pk Villrisblanding
1 pk Kyllingfilet
1 pk Aromasopp
1/2 Løk
2 ss Stekeolje (B)
1/2 ss Grønn curry paste
1/3 Kyllingbuljongterning
2/3 pk Kokosmelk
1 Pac Choi
2/3 bunt Vårløk
1/3 pk Koriander
1 pk Alfalfaspirer
1 Sitron
Soyasaus (B)

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare).

Fremgangsmåte

Kok villris etter anvisning på pakken.

Kutt kylling og sopp i terninger på ca. 2x2 cm. Grovhakk løk.

Stek kylling, sopp og løk i en stekepanne med stekeolje på høy varme, til kyllingen er gjennomstekt.

Skru ned varmen på stekepannen og tilsett curry paste og buljongterning (se tips). La dette småfrese i ca. 1 minutt før du tilsetter kokosmelk. Kok opp og la det småputre i 3-5 minutter.

Grovhakk pac choi, vårløk og koriander. Bland dette inn i curryen like før servering.

Legg alfalfaspirene i en serveringsskål. Kutt sitronen i båter.

Sett frem sitronbåter, soyasaus og alfalfaspirene på bordet.

Topp curryen med sitronsaft, soyasaus og alfalfaspirer.

Tips
Øk gjerne mengden curry paste om ønskelig. Vi har tatt
utgangspunkt i en mild curry.