Logg inn

Ovnsbakt fersk hvit fisk i sesong med ratatouille og basilikum


1 voksen

1 Squash
1 Aubergine
1 Paprika
1 Løk
2 ss Stekeolje (B)
1 glass Pastasaus
1 ts Tørket oregano
Salt (B)
Pepper (B)
1/2 pk Basilikum
1 pk fersk hvit fisk i sesong
Olivenolje (B)

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 200 grader.

Kutt squash, aubergine, paprika og løk i terninger. Stek grønnsakene i en stekepanne med stekeolje på middels-høy varme i 3-4 minutter.

Tilsett pastasausen og bland alt godt sammen. Krydre med oregano og smak til med salt og pepper. La det småkoke i 4-5 minutter før du heller blandingen over i en ildfast form. Riv opp basilikum og bland inn.

Kutt fisken i porsjonsbiter og krydre hver fiskebit med ca. en halv teskje salt. Legg fisken på toppen av grønnsaksblandingen og stek i ovn i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomstekt. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett press med en teskje.

Topp gjerne retten med en god olivenolje og litt grovkvernet salt og pepper.

Servér.

Tips
Har du ratatouille til overs så kan dette pakkes i en lukket
beholder og oppbevares i kjøleskap. Bruk restene som
tilbehør til andre middager.