Logg inn

Fersk fisk i form med kokos, estragon og ris


1 voksen

1 pk Ris
1/2 Rødløk
1/2 Paprika
1/2 Hvitløk
1 ss Stekeolje (B)
2/3 pk Kokosmelk
1 pk Hvit fisk i sesong
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1/5 pk Estragon
1/2 pk Cherrytomater
2/3 pk Parmesan

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 200 grader varmluft. Kok ris etter anvisning på pakken.

Skrell og rens rødløk og paprika, og kutt i tynne strimler. Skrell og finkutt hvitløk. Stek dette i en stekepanne med stekeolje i 3-4 minutter (se tips).

Tilsett kokosmelk i stekepannen, la det koke opp og småkoke i ca. 2 minutter.

Kutt fisken i terninger på ca. 2x2 cm og legg de over i en ildfast form. Krydre med salt og pepper.

Grovkutt estragonblader og del cherrytomatene i to. Ha dette over i formen med fisk.

Hell grønnsaks- og kokosblandingen over i den ildfaste formen og bland det hele lett sammen. Topp med parmesan og stek i ovn i ca. 15 minutter, til fisken er gjennomstekt.

Topp/pynt fiskeformen med noen estragonblader og servér med nykokt ris.

Tips
Ønsker du litt mer styrke og smak i middagen så kan du tilsette
1-2 ss curry paste. Stek curry paste i ca. 2 minutter sammen med
grønnsakene i stekepannen (før det tilsettes kokosmelk).