Logg inn

Biffwraps med potetstaver og chipotledip


1 voksen

Kundens bilder

1 pk Poteter
2 ss Olivenolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/2 ts Pepper (B)
1/2 ts Karripulver (B)
1 pk Brokkolitopper
1/2 Rødløk
1 pk Strimlet biffkjøtt
1 ss Stekeolje (B)
Salt (B)
Pepper (B)
1 pk Lefser
2/3 pk Cashewnøtter
1 pk Salatblanding á 50g
1 beger chipotledressing
 

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Kutt poteter i staver på ca. 1x4 cm og fordel utover et stekebrett (se tips).

Hell over olivenolje, og strø over salt, pepper og karripulver. Bland lett sammen og stek i ovnen i ca. 25 minutter, til potetstavene er gyllenbrune.

Grovhakk brokkoli og rødløk.

Stek brokkoli og rødløk i en stekepanne med stekeolje på medium-høy varme i 4-5 minutter. Tilsett kjøttet og stek videre i 2-3 minutter til, til kjøttet er stekt etter ønske. Smak til med salt og pepper.

Varm lefsene etter anvisning på pakken.

Fyll lefsene med strimlet biffkjøtt, grønnsaker, cashewnøtter og frisk salat. Server med chipotledressingen i wrapsene eller som dip til potetene.

Tips
Bruk gjerne flaksalt og nykvernet pepper på potetene.
Vend gjerne om på potetstavene 1-2 ganger under
steking, slik at alle blir jevnt stekt.