1 Squash
1 Paprika
1 Sjalottløk
2 ss Stekeolje (B)
1 pk Timian
1 ss Olivenolje (B)
1 boks Hermetisk tomat
1/2 dl Vann (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 pk Ytrefilet av svin
1 ss Stekeolje (B)
Vask og kutt squash, paprika og aubergine i terninger på ca. 2x2 cm. (Aubergine er kun inkludert i retten til 4 og 6 personer).
Skrell og kutt løk i skiver.
Stek grønnsakene med stekeolje i en kjele i ca. 5 minutter.
Tilsett timian, olivenolje, hermetisk tomat og vann. Kok under lokk i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Fisk ut timianstilkene fra ratatouillen før servering.
Kutt svinefileten i fingertykke skiver. Stek kjøttet i en stekepanne på
medium-sterk varme med stekeolje i 5-6 minutter på hver side. Bruk en liten kniv for å sjekke om kjøttet er ferdig stekt.
Servér nystekt ytrefilet av svin med ratatouille.