Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Wraps med svinekjøtt og cashewnøtter


2 voksne

1 pk Matpoteter 400g
2 ss Olivenolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/2 ts Pepper (B)
1/2 ts karripulver (B)
1/2 Brokkoli
1/2 Rødløk
1 pk Strimlet svin
1 ss Stekeolje (B)
Salt (B)
Pepper (B)
1 pk Lefser
1 pk Cashewnøtter
1 pk Salatblanding

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Kutt poteter i staver på ca. 1x2 cm og fordel utover et stekebrett.

Hell over olivenolje, og strø over salt, pepper og karripulver. Bland
lett sammen og stek i ovnen i 20-25 minutter, til potetstavene er
gyllenbrune.

Grovhakk brokkoli og rødløk.

Stek svinekjøtt, brokkoli og rødløk i en stekepanne med stekeolje på
medium-høy varme i ca. 8 minutter, til svinekjøttet er ferdig stekt.
Bruk gjerne en liten kniv for å sjekke om kjøttet er ferdig stekt. Smak
til med salt og pepper.

Varm lefsene etter anvisning på pakken.

Fyll lefsene med svinekjøtt, grønnsaker, cashewnøtter og frisk salat.