Logg inn

Wraps med svinekjøtt og cashewnøtter


2 voksne

1 pk Matpoteter
2 ss Olivenolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/2 ts Pepper (B)
1/2 ts Karripulver (B)
1 pk Brokkoli
1/2 Rødløk
1 pk Svinefilet
1 ss Stekeolje (B)
Salt (B)
Pepper (B)
1 pk Lefser
1 pk Cashewnøtter
1 pk Salatblanding

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Kutt poteter i staver på ca. 1x2 cm og fordel utover et stekebrett.

Hell over olivenolje, og strø over salt, pepper og karripulver. Bland
lett sammen og stek i ovnen i 20-25 minutter, til potetstavene er
gyllenbrune.

Grovhakk brokkoli og rødløk.

Kutt svinefileten i strimler på ca. 1x4 cm. Stek svinekjøtt, brokkoli og rødløk i en stekepanne med stekeolje på medium-høy varme i ca. 8 minutter, til svinekjøttet er ferdig stekt. Bruk gjerne en liten kniv for å sjekke om kjøttet er ferdig stekt. Smak til med salt og pepper.

Varm lefsene etter anvisning på pakke.

Fyll lefsene med svinekjøtt, grønnsaker, cashewnøtter og frisk salat, og servér med gyllenbrune potetstaver.

Tips:

Vend gjerne på potetstavene 1-2 ganger under
steking.
For mer smak i kjøttet kan du smake til med
spisskummen, paprikapulver, tørket oregano
og/eller kajennepepper/chilipulver.