1 pk Poteter
Bakepapir (B)
2 ss Stekeolje (B)
2 ss Provencalsk krydder
Salt (B)
Pepper (B)
1 pk Pulled pork
1 boks Mais
1 bunt Vårløk
1/2 Chili
2 ss Olivenolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 pk Lefser
1 pk Salatblanding
Varm stekeovn til 230 grader varmluft.
Kutt potetene i båter (se tips). Legg de på et stekebrett kledd med bakepapir. Gni de godt inn med stekeolje, provencalsk krydder, salt og pepper. Stek i ca. 25 minutter, til de er møre og gode.
Kna godt på posen med pulled pork slik at det går i stykker. Ha kjøtt og sjy over i en ildfast form og stek i ovn i 10-15 minutter, til det er helt gjennomvarmt.
Sil vannet av maisen. Finsnitt vårløk og chili, og bland sammen med mais og olivenolje i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Varm lefsene etter anvisning på pakke.
Når kjøttet er ferdig stekt kan du bruke to gafler til å rive det fra hverandre. Bland sjyen godt inn i kjøttet.
Fyll lefsene med shredded pork, maissalsa og frisk salatblanding. Servér med ovnsbakte båtpoteter ved siden av.
Tips
Dersom du liker potetene godt stekt kan du kutte dem i tynne båter.
Har du tid kan du vende om på potetene 1-2 ganger under steking.
Bruk gjerne flaksalt og nykvernet pepper.