Logg inn

Wok med søt chilisaus og quinoa


2 voksne

1 pk Quinoa
2 Gulrøtter
1 Paprika
1 pk Brokkoli
2 ss Stekeolje (B)
1/2 flaske Søt chilisaus
0,75 dl Soyasaus (B)
1 Vårløk
1 pk Sesamfrø

Fremgangsmåte

Kok quinoa etter anvisning på pakke.

Kutt gulrot i tynne skiver, paprika i terninger og brokkoli i små buketter.

Varm opp stekeolje til høy varme i en wokpanne eller stor stekepanne.

Stek gulrot, paprika og brokkoli i 2-4 minutter, til de er gylne. Skru deretter ned varmen.

Rør sammen søt chilisaus og soyasaus og hell over grønnsakene. Bland alt godt sammen. La det putre på lav varme frem til quinoaen er ferdig kokt.

Kutt vårløk i tynne skiver.

Dryss vårløk og sesmfrø over woken og server med nykokt quinoa.

Tips:

Har du cashewnøtter liggende kan
disse tilsettes etter steketiden på
grønnsakene.