Logg inn

Kyllingwok med nudler og pak choi


2 voksne

2 pakker Kyllingfilet
1 Sjalottløk
1/2 pk Sukkererter
2/3 boks Wokmix
1/2 ss Stekeolje (B)
1 pk Eggnudler
1 Pak choi
2 ss Soyasaus (B)
1/2 Lime
Salt (B)
Pepper (B)

Fremgangsmåte

Kutt kylling, løk og sukkererter i strimler.
 
Stek kylling, løk, sukkererter og wokmix på høy varme i en stekepanne med stekeolje i ca. 6 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig stekt.
 
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Når de er ferdig kokt siles vannet raskt av.
 
Riv av bladene på pak choi og grovkutt dem.
 
Bland sammen nudler, pak choi og resten av ingrediensene.
 
Smak til med soyasaus, saften av lime, salt og pepper.

Tips:

Bruk gjerne søt-sur saus istedenfor soyasaus.
Har du andre grønnsaker tilgjengelig så passer det meste i denne wokken.