Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Wok med kylling og minimais


2 voksne

2 pakker Kyllingfilet
2/3 pk Minimais
1 Sjalottløk
1/2 pk Sukkererter
1/2 ss Stekeolje (B)
1 pk Eggnudler
2 Pak choi
2 ss Soyasaus (B)
1/2 Lime
Salt (B)
Pepper (B)

Kutt kylling, minimais, løk og sukkererter i strimler. Stek alt på høy
varme i en stekepanne med stekeolje i ca. 6 minutter, til kyllingen er
gjennomstekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig
stekt.

Kok nudler som anvist på pakken.

Riv av bladene på pak choi og grokutt dem.

Sil vannet av nudlene.

Bland sammen nudler, pak choi og resten av ingrediensene.

Smak til med soyasaus, saften av lime, salt og pepper.