Logg inn
 • Hjem
 • Våre Lokale leverandører

Våre Lokale leverandører

Stavangerregionen med Jæren og Ryfylke er kanskje Norges aller beste og viktigste kjøkkenhage. I en årrekke, og med et helt unikt og faglig engasjement, har vi i Rogaland utviklet oss som dyktige produsenter, presentatører og nytere. Vi arrangerer festivaler i byene, ute på øyene og inne i fjordene. Gjester kommer langveis fra for å handle, nyte og lære, og hvert år samles kokkene her i hopetall.


Nettmat.no handler utelukkende fra Lokale leverandører og bruker så mye lokale råvarer som mulig. Luftlinjeavstanden fra Nettmat.no til leverandørene er faktisk mindre enn 9 km i gjennomsnitt. Det er virkelig kortreist!!

 • Domstein sjømat (Randaberg) - Leverer fantastisk god og fersk hvit fisk i sesong og laks. Mesteparten av den hvite fisken er fanget mellom Egersund og Karmøy. Vi leverer alltid fersk fisk i våre matkasser og det vil variere mellom torsk, hyse, lange, brosme, lyr og skrei. Fisken blir ofte fanget på mandag-tirsdag, og vi vet ikke hvilken type fisk det blir når vi lager oppskriftskortene. Vi kaller derfor fisken for "Hvit fisk i sesong" i våre oppskrifter. Domstein leverer også fiskeburgere, fiskekaker, grov sennep (kuvert), reker, røkt torsk og varmrøkt laks.
   
 • Einar Hanasand (Randaberg) - Produserer mange ulike grønnsaker på Randaberg. De leverer blant annet blomkål, fennikel, grønnkål, hodekål, isbergsalat, rødkål, spinat, squash, stangselleri og salatblandinger.
   
 • Bakerhjørnet (Lura) - Café og bakeriutsalg i Sandnes. De lager noen helt fantastiske brød, ciabattaer og rundstykker som du kan legge til i din matkasse. Bakerhjørnet står også for det meste av bakverk som brukes i dine middagsretter.
   
 • Germann Vervik (Forus) - Står for alt av grønnsaker som brukes i din matkasse. Germann Vervik er en av Sandnes' gamle og tradisjonsrike bedrifter. Vervik handler av mange bønder i regionen og ønsker å gjøre veien fra bonde til kunde så kort som mulig.
   
 • Jonas H. Meling (Forus) - Ble etablert i 1934 og holder til i samme bygg som Nettmat.no. Jonas H. Meling henter egg fra de beste eggprodusentene på Jæren. Når Nettmat.no trenger egg så går vi ca. 50 meter og henter direkte fra pakkemaskinen. Ofte er eggene hentet fra gården på samme dag, så ferskere egg enn dette er det vanskelig å få!

 • L. K. Haaland (Gandal) - Ble etablert i 1887 og drives i dag av 4. og 5. generasjon. L. K. Haaland pakker om mye av tørrvarene som brukes i din matkasse og er nøkkelen vår til å bekjempe matsvinn! Varene pakkes om i pakninger helt ned til 10 g for å levere akkurat det du trenger til middagen. L. K. Haaland har også satt sammen noen fantastiske krydderblandinger og dressinger som brukes i dine middager.
   
 • Malmin & Orre (Klepp) - Holder til på Klepp og leverer det meste av kjøttet som brukes i matkassene. Malmin & Orre er kjent for å lage noen fantastisk pølser! De leverer også kjøttdeig, svinefilet, pølser, tapasdeig og biffdeig til dine middager.
   
 • Attende (Lura) - Mottar fersk kylling fra Nortura (Jæren) som pakkes om til forbrukerpakninger. Attende tilbyr varer av høy kvalitet, produsert av arbeidstakere med behov for tilrettelegging.
   
 • Vikingurt (Randaberg) - Holder til i fantastiske omgivelser på Randaberg. Eventyret til Vikingurt startet i kjelleren, og har siden den gang utviklet seg til stor produksjon! Vikingurt tilbyr i dag basilikum, kruspersille, bladpersille, mynte, dill, oregano, estragon, rosmarin, gressløk, salvie, kjørvel, sitronmelisse, koriander og timian. Alt dette (utenom kjørvel og sitronmelisse) finner du i våre matkasser!