Logg inn

Urtebakt hvit fisk med pastasalat


1 voksne

1 pakke Fullkornspenne
Salt (B)
Vann (B)
1 pakke Hvit fisk i sesong
1 ts Stians Urtehage
1 pk Brokkoli
1/2 beger Rømme
1 liten pakke Bladpersille
1 pakke Ruccola
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Kok fullkornspenne som anvist på pakken.

Legg fisken i en ildfast form og krydre med Stians urtehage.
Stek i ca. 10 minutter til fisken er gjennomvarm. Bruk en liten
kniv for å sjekke om fisken er ferdig.

Del toppen av brokkolien opp i små buketter og kutt stilken i
tynne skiver.

Når det er 3 minutter igjen av pastaens koketid tilsettes
brokkolien.

Når koketiden er over siles vannet av og innholdet legges
tilbake i kjelen. Vend inn rømme, finhakket persille og ruccola.
Smak til med salt og pepper.

Legg fiskestykket på toppen av pastasalaten og servér.

Tips

Har du en sitron eller lime liggende kan
denne deles i båter og legges frem på bordet.
Alle kan da ta hver sin båt og klemme litt
sitron- eller limesaft over fisken.