Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Urtebakt hvit fisk med pastasalat


1 voksne

1 pakke Fullkornspenne
Salt (B)
Vann (B)
1 pakke Hvit fisk i sesong
1 ts Stians Urtehage
2/3 stk Brokkoli
1/2 beger Rømme
1 liten pakke Bladpersille
1 pakke Ruccola
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Kok fullkornspenne som anvist på pakken.

Legg fisken i en ildfast form og krydre med Stians urtehage.
Stek i ca. 10 minutter til fisken er gjennomvarm. Bruk en liten
kniv for å sjekke om fisken er ferdig.

Del toppen av brokkolien opp i små buketter og kutt stilken i
tynne skiver.

Når det er 3 minutter igjen av pastaens koketid tilsettes
brokkolien.

Når koketiden er over siles vannet av og innholdet legges
tilbake i kjelen. Vend inn rømme, finhakket persille og ruccola.
Smak til med salt og pepper.

Legg fiskestykket på toppen av pastasalaten og servér.