Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Three bean chili med chips og avokado


2 voksne

1 pk Kikerter
1 pk Brune bønner
1 pk Hvite bønner
1 Sjalottløk
1/2 Hvitløk
1/2 Chili
1 Paprika
3 Tomat
2 ss Stekeolje (B)
1 ts Spisskummen (B)
2/3 ts Malt koriander (B)
1 pk Koriander
Salt (B)
Pepper (B)
1 Avokado
1 pk Chips

Fremgangsmåte

Hell laken av kikertene og bønnene og skyll under kaldt vann.

Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili. Kutt paprika i strimler og tomat i
terninger.

Varm opp stekeolje til medium/høy varme i en stekepanne. Tilsett
spisskummen og malt koriander og la det frese i 1 minutt.

Tilsett sjalottløk, hvitløk og chili og la det frese i 1 minutt til. Tilsett
deretter paprika og tomat og la det frese enda 1 minutt.

Ha i kikertene og bønnene og vend det hele godt sammen. Skru ned til medium varme og la det putre i minimum 5 minutter. Blir det tørt kan du tilsette noen spiseskjeer med vann. chilien kan putre lenger enn 5 minutter også, bare pass på at det ikke blir for tørt.

Grovhakk koriander og vend inn like før servering. Smak til med salt og pepper.

Kutt avokado i terninger.

Server chilien toppet med avokado og chips.