Handlekurv for uke 6 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Tapasboller med lun pastasalat og dip


2 voksne og 2 barn

1 pk Pasta penne
Vann (B)
Salt (B)
1 pk Tapasdeig
1 1/2 ss Stekeolje (B)
1 pk Cherrytomater
1 bunt Vårløk
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 ss Olivenolje (B)
2 beger Mild chipotledressing

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakken.

Form tapasdeigen til små boller ved hjelp av en spiseskje.

Stek tapasbollene i en stekepanne på medium-sterk varme med
stekeolje i ca. 6 minutter, til de er gyllenbrune.

Vask og del tomatene i to. Vask og finsnitt vårløk.

Bland sammen pasta, tomat, olivenolje og vårløk. Smak til med salt og pepper.

Server tapasbollene med pastasalat og chipotledressing.