Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Tapasboller med lun pastasalat og dip


2 voksne

1 pk Pasta penne
Vann (B)
Salt (B)
1 pk Tapasdeig
1 ss Stekeolje (B)
1/2 pk Cherrytomater
1/2 bunt Vårløk
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1/2 ss Olivenolje (B)
1 beger Mild chipotledressing

Kok pasta som anvist på pakken.

Form tapasdeigen til små boller ved hjelp av en spiseskje.

Stek tapasbollene i en stekepanne på medium-sterk varme med
stekeolje i ca. 6 minutter, til de er gyllenbrune.

Vask og del tomatene i to. Vask og finsnitt vårløk.

Bland sammen pasta, tomat, olivenolje og vårløk. Smak til med salt og
pepper.

Server tapasbollene med pastasalat og chipotledressing.