Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Tandoori chicken med naanbrød


2 voksne

1 pk Ris
2 pakker Kyllingfilet
1 Sjalottløk
1 Rød paprika
1 ss Stekeolje (B)
2/3 pk Tandoori chicken spice mix
2 dl Vann (B)
1 pk Naanbrød
2 ss Yoghurt naturell

 

Forvarm stekeovn til 200 grader varmluft.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Grovkutt kylling, løk og paprika.

Ha litt stekeolje i en gryte og fres kylling, løk og paprika på middelshøy
varme i 3-4 minutter.

Tilsett tandoori chicken spice mix og vann. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter.

Legg naanbrød i stekeovnen i 2-3 minutter.

Tilsett yoghurt i gryten og rør om. Smak til med mer tandoori chicken spice mix og/eller yoghurt om ønskelig.