Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Taco i hjertesalat*


2 voksne

1/2 stk Hvitløk
1 stk Sjalottløk
1 pakke Chipotle
1 pakke Sjampinjong
1 pakke Valnøtter
1 pakke Hermetiske linser
2 ss Stekeolje (B)
2 ts Tacokrydder
Salt (B)
Pepper (B)
2 stk Hjertesalater
1 boks Mais
1 beger iMat fraiche

Fremgangsmåte

Skrell hvitløk og løk. Skjær stilken av chipotlen. Skjær sjampinjong i
mindre biter.

Ha hvitløk, sjalottløk, chipotle, sjampinjong og valnøtter i en
foodprosessor og kjør det raskt sammen til du har en grov masse.
Bruk en stavmikser om du ikke har foodprosessor.

Sil laken av linsene og skyll de i kaldt vann.

Varm opp olje til medium/høy varme i en stekepanne. Ha i
tacokrydder og la det surre i et lite minutt.

Tilsett soppblandingen og linser, og stek under jevnlig omrøring
i 6-8 minutter. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer av
krydderblandingen.

Riv forsiktig bladene av hjertesalaten. Vask og tørk de godt. Sil laken av maisen.

Servér soppblandingen i hjertesalatblader toppet med mais og
iMat fraiche.