Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Svinesnadder


2 voksne

1 pakke Mandelpoteter 400g
Vann (B)
0,5-1 stk Rødløk
1 stk Rød paprika
1 pakke Aromasopp
Ca. 1 dl Melk (B)
0.33 ts Salt (B)
1 ss Stekeolje (B)
1 pakke Svin i strimler 360g
1 ss Stekeolje (B)
0.33 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Skrell mandelpotetene, del de i to, og legg de i en kjele. Fyll opp med vann slik at det så vidt dekker. Kok under lokk i ca. 15 minutter til potetene er helt gjennomkokt.

Skrell og kutt løk i tynne skiver.

Vask og del paprika i to. Kutt den så i tynne strimler.

Del soppen i fire.

Når koketiden på potetene er over helles
vannet av. Tilsett melk og rør godt sammen med en ballongvisp. Smak til med salt.

Stek grønnsakene i en varm panne med
stekeolje i ca. 4 minutter. Rør godt underveis slik at det ikke brenner seg. Legg grønnsakene over på en tallerken og tørk ut av pannen med et tørkepapir.

Stek kjøttet med stekeolje på sterk varme i ca. 3-4 minutter. Rør litt underveis.

Tilsett grønnsakene tilbake i pannen og krydre med salt og pepper.

Serveres med varm og luftig potetmos.