Handlekurv for uke 35 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Stekt kylling med ovnsbakte gulrøtter og fullkornsris


2 voksne og 2 barn

1 pakke Fullkornsris 225g
Salt (B)
Vann (B)
4 stk Gulrøtter
Stekeolje (B)
Salt (B)
3 pakker Kyllingfilet
1.5 ss Stekeolje (B)
0.33 ts Salt (B)
0.33 ts Pepper (B)
Smør (Valgfritt)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220 grader varmluft. Kok risen som anvist på pakken.

Skrell og kutt gulrot i ca. 2x2 cm store terninger. Legg de i en ildfast form og vend de godt inn med stekeolje og salt. Stekes i ca. 20-25 minutter til de er møre.

Brun kyllingbrystet på høy varme i en stekepanne med stekeolje i 3 minutter på hver side.

Den lille fileten på innsiden av kyllingbrystet kommer til å løsne litt fra resten av fileten. Brett den utover slik at den rå kjøttflaten kommer frem og stek videre med den rå siden ned i ca. 7 minutter til kyllingbrystet er gjennomstekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kjøttet er gjennomvarmet. Krydre med salt og pepper.

Servér kyllingen med kokt ris og ovnsbakte gulrøtter.

Tips: 
Legg gjerne en skje med smør i formen sammen med gulrøttene når de er ferdig stekt. La det smelte litt før du blander godt sammen.