Logg inn

Spicy biffwok med sukkererter og mandler


1 voksne

1/2 pk Nudler
1/2 pk Sukkererter
1/3 Chili
1 pk Brokkolitopper
1/2 Rødløk
1 pk Strimlet biffkjøtt
1 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1-2 ss Soyasaus (B)
1 pk Mandler

Fremgangsmåte

Kok nudler som anvist på pakken.

Snitt sukkerertene på skrått og finsnitt chili (se tips). Kutt brokkoli i små buketter og rødløk i tynne strimler.

Stek biffkjøttet i en stor stekepanne med stekeolje på høy varme i 3-4 minutter, til kjøttet har fått en fin farge på alle kanter. Smak til med salt og pepper.

Ta kjøttet ut av pannen og ha i alle grønnsakene. Stek i 2-3 minutter. Tilsett soyasaus og bland godt sammen (se tips).

Ha kjøtt og nudler i stekepannen, bland lett sammen og varm opp i ca. 2-3 minutter på lav/medium varme.

Grovhakk mandler og dryss over før servering.

Tips
Tilpass gjerne mengden chili etter hvor spicy du ønsker
middagen. Fjern gjerne kjernene om du ikke liker sterk mat.
Smak gjerne til med mer soyasaus om ønskelig.
Sukkererter kan erstattes av aspargestopper om ønskelig.