Logg inn

Spagetti med kjøttboller og tomatsaus


1 voksen

1/3 pk Spagetti
Vann (B)
Salt (B)
1 pk Tapasdeig
1 ss Stekeolje (B)
1/2 glass Pastasaus
1/3 pk Basilikum
1/2 pk Parmesan

Fremgangsmåte

Kok spagetti som anvist på pakken.

Vask hendene godt. Bruk hendene til å forme små kjøttboller av tapasdeigen. Ta litt vann eller stekeolje på fingrene om det kleber (se tips).

Brun kjøttbollene raskt på høy varme i en stekepanne med stekeolje. Skru ned til middels varme og etterstek i 6-8 minutter.

Sil vannet av spagettien og ha den tilbake i kjelen. Bland inn pastasausen og varm det hele godt. Pastaen vil holde seg bedre og varmere når den blandes med pastasausen.

Finhakk basilikum.

Dryss over finkuttet basilikum og parmesan rett før servering, eller servér ved siden av.

Tips
Ønsker du mer smak så kan du blande inn litt parmesan og
finhakket basilikum i tapasdeigen før du former kjøttbollene.

Ønsker du enda mer smak i kjøttbollene så kan du blande
inn ønsket krydder. For eksempel kajennepepper (sterkt),
paprikapulver, spisskummen, pepper, kanel og lignende.