Logg inn

Sjømatslinguine med fløtesaus og gressløk


1 voksen

1/3 pk Pasta linguine
Vann (B)
Salt (B)
1 pk Ørretilfet
1 Tomat
1/2 pk Sukkererter
1/3 pk Gressløk
1 dl Matfløte
1 pk Reker
Havsalt (B)
Kvernet pepper (B)

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare).

Fremgangsmåte

Kok ønsket mengde pasta etter anvisning på pakken (se tips).

Kutt fisken i terninger på 1-2 cm. Del cherrytomatene i to og skråsnitt sukkerertene.

Finhakk gressløk. Solo kutter tomaten i terninger.

Kok opp fløten. Tilsett fisketerningene, tomatene og sukkerertene. La det småkoke i 2-3 minutter.

Tilsett reker, gressløk og ferdig kokt pasta. Bland alt godt sammen.

Smak til med havsalt og kvernet pepper.

Servér.

Tips
Ta gjerne vare på litt av kokevannet fra pastaen til å
justere konsistensen med. Tilsett noen spiseskjeer når
pastaen blandes inn.
Topp gjerne middagen med revet parmesan.