Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Samosa quesadillas


2 voksne

1 pk Kikerter
1 pk Matpoteter
Vann (B)
Salt (B)
1 Sjalottløk
1/2 pk Koriander
1/3 ts Garam masala (B)
1/3 ts Spisskummen (B)
1/4 ts Chilipulver (B)
1/4 ts Salt (B)
1 pk Lefser
1/2 Hvitløk
2/3 pk Mynte
1 beger Imat fraiche
Salt (B)
1 pk Salatblanding

Fremgangsmåte

Hell laken av kikertene og skyll under kaldt vann.

Legg potetene i en kjele og fyll på med vann slik at det såvidt dekker. Tilsett 1/2 ts salt per liter vann. Kok i ca. 20 minutter, til potetene er møre. Når potetene er ferdig kokt kuttes de i terninger på ca. 1x1 cm.

Finhakk sjalottløk. Grovhakk koriander.

Ha sjalottløk, koriander, kikerter, potetterninger, garam masala,
spisskummen, chilipulver og salt i en bolle. Bland forsiktig sammen.

Varm opp en stekepanne (uten olje) til middels-høy varme. Legg i en lefse og ha potetfyll på den ene halvdelen. Brett over den andre halvdelen og stek i 2-3 minutter på hver side. Pass på at lefsene ikke brenner seg.

Finkutt hvitløk og mynte, og rør inn i Imat fraichen. Smak til med litt salt om ønskelig.

Server quesedillas nystekte og varme med salat og hvitløksdressing.