Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Rosmarinsuppe med krutonger*


2 voksne

1 pakke Matpoteter 200g
1 pakke Hermetiske hvite bønner
1 stk Sjalottløk
1/2 stk Hvitløk
2 ss Stekeolje (B)
1 pakke Rosmarin
1 boks Kokosmelk
3 dl Vann (B)
1 Buljongterning (B)
Salt (B)
Pepper (B)
1 pakke Krutonger

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær de i små terninger.

Sil laken av bønnene og skyll de i kaldt vann.

Finhakk løk og hvitløk.

Varm opp olje til medium varme i en gryte. Ha i sjalottløk, hvitløk og
rosmarinstilker. La det surre i 2-3 minutter.

Ha i poteter, bønner, kokosmelk, vann og buljongterning og la det
hele koke opp.

La det koke i ca. 10 minutter, til potetbitene er møre. Plukk ut
rosmarinstilkene
og kjør suppen jevn med en stavmikser eller i en blender.

Smak til med salt og pepper, og juster konsistensen med litt vann
etter behov.

Topp suppen med krutonger og server rykende varm.