Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Quinoasalat med kylling og plomme


2 voksne

1 pk Quinoa
1 Plomme/nektarin
1 pk Salatblanding
1 pk Pistasjnøtter
1 pk Rosiner
1 ss Olivenolje (B)
2 pakker Kyllingfilet
1/2 ss Stekeolje (B)
Salt (B)
Pepper (B)

Kok quinoa etter anvisning på pakken.

Vask og del plomme/nektarin i to, fjern steinene og kutt i tynne skiver.

Vask og tørk salatblandingen. Bruk gjerne en salatslynge om du har.

Kutt kyllingen i fingertykke strimler og stek kjøttet i en varm
stekepanne med stekeolje i 6-8 minutter. Bruk en liten kniv for å
sjekke om kyllingen er ferdig stekt.

Grovhakk pistasjnøtter og rosiner. Bruk en bolle og bland sammen
quinoa, pistasjnøtter, rosiner, plomme/nektarin og salat. Smak til med
olivenolje.

Smak til kyllingen med salt og pepper og bland kyllingen forsiktig inn
med resten av ingrediensene i bollen.