Logg inn

Pulled pork wraps med soyaglaserte gulrøtter og rømme


2 voksne

3 Gulrøtter
Bakepapir (valgfritt)
1 1/2 ss Stekeolje (B)
1 1/2 ss Soyasaus (B)
1 pk Pulled pork
1 pk Sesamfrø
1 Romanosalat
1 Agurk
1 pk Lefser
1 beger Rømmekolle
1 Lime

Sett ovnen på 225 grader varmluft.

Skrell og kutt gulrot i strimler. Legg de over på et stekebrett med bakepapir og vend de i stekeolje og soyasaus. Stek de i ca. 20 minutter.

Klem godt på pakken med pulled pork slik at kjøttet brytes opp i biter.

Klipp opp posen og hell innholdet over i en ildfast form (få med sjyen). Dryss over sesamfrø og sett i ovnen sammen med gulrøttene. Stek i 12-15 minutter (se tips).

Vask, tørk og kutt salaten i lange strimler. Skrell og kutt agurk i tynne strimler på langs.

Varm lefsene etter anvisning på pakke.

Fyll lefsene med soyaglaserte gulrøtter, salat, agurk, pulled pork og rømme.

Topp med limesaft og servér.

Tips
Du kan krydre pulled pork med litt salt og pepper
før den går i ovnen.
Ønsker du mer styrke i retten kan du krydre med
chiliflak, ønsker du en søtere smak kan du ha over
litt brunt sukker.