Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Om oss

Hva skiller Nettmat.no fra andre leverandører?

Bytt ut middagsretter i din matkasse - uten tillegg i prisen!
Velg fritt blant en haug av forskjellige middagsretter hver uke

Vi tilbyr fortsatt fire forskjellige menyforslag (SuperMix, FamilieMix, VeganMix og SoloMix). Menyene starter med et forslag fra våre kokker, men du kan fritt fjerne og legge til retter, uansett hvilken meny du har bestilt. Du finner garantert noe som faller i smak! Dersom du ikke ønsker å gjøre endringer i menyen vil alt fortsette som før.

Få levert mange andre spennende produkter og varer med din levering!
Din matkasse behandles nå som helt unik og pakkes personlig til deg. Dermed kan du også bestille mange andre spennende varer med din levering.
Vi tilbyr flere frokostprodukter som halvstekte brød og rundstykker, knekkebrød, melk, juice, egg, kaffe og lignende. Vi tilbyr også 10 ferdiglagde lunsjretter som kan spises rett fra skål, diverse krydder, olivenolje, kjøkkenredskaper m.m. Vi tilbyr også mange spennende produkter fra merket "La Chinata", som du kan lese mer om her.

Alle middagsrettene har nå fått sin egen pris. Dermed kan du selv bestemme hvor mye din levering skal koste!
Alle rettene har hver sin pris basert på råvarekostnaden. Du kan enkelt sortere middagsrettene på pris og velge akkurat de rettene som passer for deg til kommende uke.

Lokale råvarer - Lokale leverandører
Nettmat.no handler utelukkende av lokale leverandører og bruker så mye lokale råvarer som mulig. Luftlinjeavstanden fra Nettmat.no til leverandørene er mindre enn 9 km i gjennomsnitt. Det kaller vi kortest mulig vei fra jord til bord!

Norges ferskeste matkasse
Hos Nettmat.no kan du velge mellom å få matkassen levert hjem på døren (mandager kl. 16:00 til 21:00) eller hente selv hos oss på Forus. Vi har åpent for henting hver fredag kl. 13:00 til 16:00 og mandag kl. 14:00 til 19:00 (adresse: Heiamyrå 11a, 4031 Stavanger).

Alle middagsrettene pakkes hver for seg
Da har du alt du trenger til middagen lett tilgjengelig til enhver tid. Om du har nok plass kan hele posen oppbevares i kjøleskapet. Ved å pakke hele retten i plastposer ønsker vi å redusere plastbruken rundt flere av råvarene.
 

Bestill så STOR matkasse som du ønsker
Nå har du muligheten til å bestille matkasse med så mange middagsretter som du ønsker. Du kan bestille middag for hele ukens 7 dager om ønskelig og du mottar alltid 15% rabatt på rett nr. 4 og 25% rabatt på rett nr. 5, 6 og 7!

Du mottar alltid varsel i forkant av endringsfristen
Nettmat.no sender alltid ut påminnelse over SMS eller Epost med informasjon om at du må huske å administrere ditt abonnement innen fristen. Påminnelsen går ut til alle som ikke har byttet ut middagsretter eller lagt til tilleggsprodukter.

Tjenesten er selvfølgelig uten binding og frakt hjem på døren er alltid inkludert i prisen!

 

PRISLISTE på våre menyforslag

FamilieMix

3 dager, 2 personer - 699 kr
4 dager, 2 personer - 849 kr
5 dager, 2 personer - 999 kr

3 dager, 4 personer - 799 kr
4 dager, 4 personer - 999 kr
5 dager, 4 personer - 1199 kr

3 dager, 6 personer - 999 kr
4 dager, 6 personer - 1249 kr
5 dager, 6 personer - 1499 kr

SuperMix

3 dager, 2 personer - 749 kr
4 dager, 2 personer - 899 kr
5 dager, 2 personer - 1049 kr

3 dager, 4 personer - 899 kr
4 dager, 4 personer - 1099 kr
5 dager, 4 personer - 1299 kr

3 dager, 6 personer - 1099 kr
4 dager, 6 personer - 1349 kr
5 dager, 6 personer - 1599 kr

BilligMix

3 dager, 2 personer - 549 kr
3 dager, 4 personer - 699 kr
3 dager, 6 personer - 899 kr

VeganMix

3 dager, 2 personer - 699 kr
4 dager, 2 personer - 849 kr
5 dager, 2 personer - 999 kr

SoloMix

3 dager, 1 person - 500 kr
4 dager, 1 person - 599 kr

OPPSKRIFTENE STÅR STIAN, MIRIAM OG MARI FOR

Vi har hatt gleden av å jobbe sammen med noen av Norges dyktigste kokker! Stian G. Iversen, Miriam Østvik Jenssen og Mari Hult har utgjort kokke- og ernæringsteamet vårt og står bak alle oppskriftene vi nå tilbyr.

Stian G. Iversen er født og oppvokst i Namdalen, Nord-Trøndelag. De siste åtte årene har han vært bosatt i Stavanger.

Stian har deltatt i flere nasjonale og internasjonale konkurranser, både som deltaker og coach. Bak seg har han to år på kokkelandslaget, og han har jobbet på flere anerkjente restauranter, deriblant en to-stjerners restaurant i Stockholm.

Miriam Østvik Jenssen er født i Kirkenes, Finnmark. Hun er utdannet kokk med fagbrev og har i tillegg bachelorgrad i ernæring.

Miriam har masse god erfaring! Hun har blant annet jobbet 2 år på Restaurant Bagatelle i Oslo, reist landet rundt med Hellstrøm rydder opp og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt! Hun har også tjenestegjort hele 5 år på Det Norske Kokkelandslaget!

Mari Hult er vår egen veganske kokk. Mari står bak Norges mest leste vegetar/vegan blogg, vegetarbloggen.no. Hun står også bak den populære kokeboken "Sykt godt".

Sammen med Mari leverer vi sunne og friske veganske matkasser.

“Siden sommeren 2010 har jeg vært opptatt av vegansk matlaging, som betyr at du lager mat uten animalske produkter. Du trenger ikke kjøtt, melk eller egg for å spise førsteklasses!”

-Mari Hult-

   
 

LEVERING HJEM ELLER HENTING HOS OSS

Vi leverer matkasser hjem til adresser i Oslo, Rogaland, Trondheim og Bergen!
Det er også mulig å hente matkassen hos oss på Forus (fredager og mandager).

Klikk på HER for å sjekke om vi leverer til ditt område og starte bestillingen.

 

UTKJØRING AV MATKASSENE

Oslo - mandager kl. 16.00 til 21.00

Bergen - mandager kl. 16.00 til 21.00

Rogaland - mandager kl. 16.00 til 21.00

Trondheim - mandager kl. 16.00 til 21.00

Du kan også velge å hente matkassen selv hos oss i Heiamyra 11a på Forus. Vi har åpent for henting hver fredag kl. 13:00 til 16:00 og mandag kl. 14.00 til 19.00.

 

OVERSIKT OVER VÅRE LEVERANDØRER

Nettmat.no benytter seg utelukkende av lokale leverandører. Under kan du se en enkel oversikt over hvem som leverer råvarene til din matkasse og hvor de holder til.

Domstein sjømat (Randaberg) - Mottar mesteparten av fisken fra Egersund og Karmøy

Einar Hanasand (Randaberg) - Produserer alt lokalt på Randaberg

Fredriks bakeri (Stavanger) - Baker alt lokalt

Germann Vervik (Forus) - Handler det de kan lokalt og importerer når grønnsaker ikke er i sesong

Mathuset Holmens (Forus) - Mottar mesteparten av kjøttet fra Jæren

Jonas H. Meling (Forus) - Mottar mesteparten av eggene fra Jæren

L.K Haaland (Gandal) - Må importere mesteparten av varene på grunn av lav tilgang

Malmin & Orre (Klepp) - Mottar mesteparten av kjøttet fra Jæren

Jæder (Skurve) - Bruker kun kylling fra Hå på Jæren

Vikingurt (Randaberg) - Planter og produserer alt lokalt