Logg inn

Om oss

Hva skiller Nettmat.no fra andre leverandører?

Bytt ut middagsretter i din matkasse - uten tillegg i prisen!
Velg fritt blant en haug av forskjellige middagsretter hver uke

Vi tilbyr fem forskjellige menyforslag (Inspirasjon, Familie, Fleksitarianer, Vegan og Solo). Menyene starter med et forslag fra våre kokker, men du kan fritt fjerne og legge til retter, uansett hvilken meny du har bestilt. Du finner garantert noe som faller i smak! Dersom du ikke ønsker å gjøre endringer i menyen vil alt fortsette som før.

Få matkassen levert 2-3 dager før alle andre!
Vi tilbyr levering på fredager (kl. 16-22) (kun i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg) og søndager(kl. 16-22). Dermed kan du få matkassen levert før helgen. Du kan også legge til mange flotte frokostprodukter som kan nytes i helgen når du har god tid.

Få levert mange andre spennende produkter og varer med din levering!
Din matkasse behandles nå som helt unik og pakkes personlig til deg. Dermed kan du også bestille mange andre spennende varer med din levering.
Vi tilbyr flere frokostprodukter som halvstekte brød og rundstykker, knekkebrød, melk, juice, egg, kaffe og lignende. Vi tilbyr også diverse krydder, olivenolje, kjøkkenredskaper m.m. Vi tilbyr også mange spennende produkter fra merket "La Chinata", som du kan lese mer om her.

Alle middagsrettene har nå fått sin egen pris. Dermed kan du selv bestemme hvor mye din levering skal koste!
Alle rettene har hver sin pris basert på råvarekostnaden. Du kan enkelt sortere middagsrettene på pris og velge akkurat de rettene som passer for deg til kommende uke.

Lokale råvarer - Lokale leverandører
Nettmat.no handler utelukkende av lokale leverandører og bruker så mye lokale råvarer som mulig. Luftlinjeavstanden fra Nettmat.no til leverandørene er mindre enn 9 km i gjennomsnitt. Det kaller vi kortest mulig vei fra jord til bord!

Norges ferskeste matkasse
Hos Nettmat.no kan du velge mellom å få matkassen levert hjem på døren på fredager (kl. 16-22) eller søndager (kl. 16-22). Levering på fredager er for øyeblikket kun tilgjengelig i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Du kan også velge å hente matkassen selv hos oss på Forus. Vi har åpent for henting hver fredag kl. 12-16 og mandag kl. 12-19 (adresse: Heiamyrå 11a, 4031 Stavanger).

Alle middagsrettene pakkes hver for seg
Da har du alt du trenger til middagen lett tilgjengelig til enhver tid. Om du har nok plass kan hele posen oppbevares i kjøleskapet. Ved å pakke hele retten i plastposer ønsker vi å redusere plastbruken rundt flere av råvarene.
 

Bestill så STOR matkasse som du ønsker
Nå har du muligheten til å bestille matkasse med så mange middagsretter som du ønsker. Du kan bestille middag for hele ukens 7 dager om ønskelig og du mottar alltid 15% rabatt på rett nr. 4 og 25% rabatt på rett nr. 5, 6 og 7!

Du mottar alltid varsel i forkant av endringsfristen
Nettmat.no sender alltid ut påminnelse over SMS eller Epost med informasjon om at du må huske å administrere ditt abonnement innen fristen. Påminnelsen går ut til alle som ikke har byttet ut middagsretter eller lagt til tilleggsprodukter.

Tjenesten er selvfølgelig uten binding, og frakt hjem på døren er alltid inkludert i prisen!

 

PRISLISTE MATKASSER

Familie

3 dager, 2 personer - 799 kr
4 dager, 2 personer - 959 kr
5 dager, 2 personer - 1109 kr

3 dager, 4 personer - 899 kr
4 dager, 4 personer - 1109 kr
5 dager, 4 personer - 1309 kr

3 dager, 6 personer - 1049 kr
4 dager, 6 personer - 1299 kr
5 dager, 6 personer - 1549 kr

Inspirasjon 

3 dager, 2 personer - 849 kr
4 dager, 2 personer - 1009 kr
5 dager, 2 personer - 1159 kr

3 dager, 4 personer - 999 kr
4 dager, 4 personer - 1209 kr
5 dager, 4 personer - 1409 kr

3 dager, 6 personer - 1149 kr
4 dager, 6 personer - 1399 kr
5 dager, 6 personer - 1649 kr

Fleksitarianer

3 dager, 2 personer - 799kr
3 dager, 4 personer - 949 kr
3 dager, 6 personer - 1099 kr

Vegan

3 dager, 2 personer - 799 kr
4 dager, 2 personer - 959 kr
5 dager, 2 personer - 1109 kr

3 dager, 4 personer - 899 kr
4 dager, 4 personer - 1109 kr
5 dager, 4 personer - 1309 kr

Solo

3 dager, 1 person - 589 kr
4 dager, 1 person - 699 kr
5 dager, 1 person - 829 kr

Cremé de la créme

3 dager, 2 personer - 949 kr
3 dager, 4 personer - 1099 kr
3 dager, 6 personer - 1279 kr

OPPSKRIFTENE STÅR STIAN, MIRIAM OG MARI FOR

Vi har hatt gleden av å jobbe sammen med noen av Norges dyktigste kokker! Stian G. Iversen, Miriam Østvik Jenssen og Mari Hult har utgjort kokke- og ernæringsteamet vårt og står bak alle oppskriftene vi nå tilbyr.

Stian G. Iversen er født og oppvokst i Namdalen, Nord-Trøndelag. De siste åtte årene har han vært bosatt i Stavanger.

Stian har deltatt i flere nasjonale og internasjonale konkurranser, både som deltaker og coach. Bak seg har han to år på kokkelandslaget, og han har jobbet på flere anerkjente restauranter, deriblant en to-stjerners restaurant i Stockholm.

Miriam Østvik Jenssen er født i Kirkenes, Finnmark. Hun er utdannet kokk med fagbrev og har i tillegg bachelorgrad i ernæring.

Miriam har masse god erfaring! Hun har blant annet jobbet 2 år på Restaurant Bagatelle i Oslo, reist landet rundt med Hellstrøm rydder opp og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt! Hun har også tjenestegjort hele 5 år på Det Norske Kokkelandslaget!

Mari Hult er vår egen veganske kokk. Mari står bak Norges mest leste vegetar/vegan blogg, vegetarbloggen.no. Hun står også bak den populære kokeboken "Sykt godt".

Sammen med Mari leverer vi sunne og friske veganske matkasser.

“Siden sommeren 2010 har jeg vært opptatt av vegansk matlaging, som betyr at du lager mat uten animalske produkter. Du trenger ikke kjøtt, melk eller egg for å spise førsteklasses!”

-Mari Hult-

   
 

LEVERING HJEM ELLER HENTING HOS OSS

Vi leverer matkasser hjem til adresser i Oslo og Rogaland.
Det er også mulig å hente matkassen hos oss på Forus (fredager og mandager).

Klikk på HER for å starte bestillingen og sjekke om vi leverer til ditt område (du må starte bestillingen før du kan taste inn postnummer).

 

UTKJØRING AV MATKASSENE

Oslo - søndager kl. 14-20

Rogaland - fredager kl. 16-22 og søndager kl. 14-20

Du kan også velge å hente matkassen selv hos oss i Heiamyra 11a på Forus. Vi har åpent for henting hver fredag kl. 13-16 og mandag kl. 10-19.

 

OVERSIKT OVER VÅRE LEVERANDØRER

Nettmat.no benytter seg utelukkende av lokale leverandører. Under kan du se en enkel oversikt over hvem som leverer råvarene til din matkasse og hvor de holder til.

Domstein sjømat (Randaberg) - Leverer fantastisk god og fersk hvit fisk i sesong og laks. Mesteparten av den hvite fisken er fanget mellom Egersund og karmøy. Vi leverer alltid fersk fisk i våre matkasser og det vil variere mellom torsk, hyse, lange, brosme, lyr og skrei. Fisken blir ofte fanget på tirsdag, og vi vet ikke hvilken type fisk det blir når vi lager oppskriftskortene. Vi kaller derfor fisken for "Hvit fisk i sesong" i våre oppskrifter. Domstein leverer også Fiskeburgere, fiskekaker, grov sennep (kuvert), reker, røkt torsk og varmrøkt laks.

Einar Hanasand (Randaberg) - Produserer mange ulike grønnsaker på Randaberg. De leverer blant annet blomkål, fennikel, grønnkål, hodekål, isbergsalat, rødkøl, spinat, squash, stangselleri og salatblandinger.

Bakerhjørnet (Lura) - Café og bakeriutsalg i Sandnes. De lager noen helt fantastiske brød, ciabattaer og rundstykker som du kan legge til i din matkasse. Bakerhjørnet står også for det meste av bakverk som brukes i dine middagsretter.

Germann Vervik (Forus) - Står for alt av grønnsaker som brukes i din matkasse. Germann Vervik er en av Sandnes' gamle og tradisjonsrike bedrifter. Vervik handler av mange bønder i regionen og ønsker å gjøre veien fra bonde til kunde så kort som mulig.

Jonas H. Meling (Forus) - Ble etablert i 1934 og holder til i samme bygg som Nettmat.no. Jonas H. Meling henter egg fra de beste eggprodusentene på Jæren. Når Nettmat.no trenger egg så går vi ca. 50 meter og henter direkte fra pakkemaskinen. Ofte er eggene hentet fra gården på samme dag, så ferskere egg enn dette er vanskelig å få!

L.K Haaland (Gandal) - Ble etablert i 1887 og drives i dag av 4. og 5. generasjon. LK Haaland pakker om mye av tørrvarene som brukes i din matkasse og er nøkkelen vår til å bekjempe matsvinn! Varene pakkes om i pakninger helt ned til 10g for å leverere akkurat det du trenger til middagen. LK Haaland har også satt sammen noen fantastiske krydderblandinger og dressinger som brukes i dine middager.

Malmin & Orre (Klepp) - Holder til på Klepp og leverer det meste av kjøttet som brukes i matkassene. Malmin & Orre er kjent for å lage noen fantastiske pølser! De leverer også kjøttdeig, svinefilet, pølser, tapasdeig og biffdeig til dine middager.

Attende (Lura) - Mottar fersk kylling fra Nortura (Jæren) som pakkes om til forbrukerpakninger. Attende tilbyr varer av høy kvalitet, produsert av arbeidstakere med behov for tilrettelegging.

Vikingurt (Randaberg) - Holder til i fantastiske omgivelser på Randaberg. Eventyret til Vikingurt startet i kjelleren, og har siden den gang utviklet seg til stor produksjon! Vikingurt tilbyr i dag basilikum, kruspersille, bladpersille, mynte, dill, oregano, estragon, rosmarin, gressløk, salvie, kjørvel, sitronmelisse, koriander og timian. Alt dette (utenom Kjørvel og Sitronmelisse) finner du i våre matkasser!