Logg inn

Potetomelett med avocado og varmrøkt laks


1 voksen

2 Egg
1/2 dl Melk
1/4 pk Gressløk
1 pk Potet
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
Smør/Olivenolje (B)
1 Hjertesalat
1 Avokado
1 pk Varmrøkt laks
1 Sitron

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 200 grader.

Knekk eggene i en bolle og visp inn melken.

Finkutt gressløk og riv potet på et grovt rivjern. Bland sammen med eggemassen og smak til meg salt og pepper.

Smør en ildfast form med smør eller olivenolje og hell over eggeblandingen. Bak i ovn i 15-20 minutter.

Vask og del opp salat. Rens og skjær opp avokado i skiver. Skjær eller riv laksen i små biter. Kutt sitronen i båter og sett frem på bordet.

Servér potetomeletten med avokado og salat, toppet med varmrøkt laks. Klem over litt sitronsaft før servering.

Tips
Servér gjerne middagen med
ristet brød eller rundtstykker med smør.