Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pastasalat med egg og varmrøkt laks


1 voksen

1 pakke Pasta penne
Salt (B)
1 Egg
1/4 Rødløk
1 Tomat
1 pakke Varmrøkt laks
1 pakke Spinat
1 ss Olivenolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 beger Urtedressing

Kok pasta etter anvisning på pakke.

Kok opp en liten kjele med vann til eggene. La de koke i 8 minutter. Når eggene er ferdig kokt, legg de over i en skål med kaldt vann før de skrelles.

Skrell og kutt rødløk i skiver, og tomat i terninger. Kutt fisken i terninger.

Sil vannet av pastaen og legg pastaen tilbake i kjelen (ikke tilbake på varmen).

Bland inn spinat, rødløk og tomat, sammen med olivenolje, salt og pepper.

Topp med båter av egg, varmrøkt laks og urtedressingen.