Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Pastasalat med kylling og melon


2 voksne

1 pk Pastaskruer
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Cantaloupe melon
2 pakker Kyllingfilet
2 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Paprikapulver
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1 pk Mynte
1 boks Limekesam
1 pk Ruccola
1 pk Pinjekjerner

Kok pasta som anvist på pakken. Når pastaen er ferdigkokt, sil av
vannet og skyll raskt med kaldt vann slik at den ikke kleber.

Del melonen i to, ta ut steinene og kutt den i fingertykke skiver. Fjern
skallet med en liten kniv og kutt melonen i terninger.

Kutt kyllingen i fingertykke strimler. Stek i en stekepanne med
stekeolje på medium varme i ca. 10 minutter, til kyllingen er
gjennomstekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig
stekt. Krydre med paprikapulver, salt og pepper.

Finkutt mynte og bland sammen med limekesam.

Bruk en stor bolle og bland sammen pasta, ruccola, kylling, pinjekjerner og melon.

Vend inn litt av myntedressingen og server resten ved siden av.