Logg inn

Pasta med rød pesto og chilipølser


1 voksen

1 pk Pastaskruer
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Squash
1/2 Rødløk
1 Chilipølse
1/3 glass Rød pesto
Kokevann fra pasta (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)

Fremgangsmåte

Kok pastaskruer som anvist på pakken (ta vare på ca. 1 dl av
kokevannet).

Grovkutt squash og rødløk. Del pølsene i skiver.

Stek grønnsaker og pølsebitene på middels høy varme i 6-8 minutter.

Ta pannen av varmen og bland inn rød pesto og ferdigkokte
pastaskruer. Tilsett forsiktig litt og litt av kokevannet til du når ønsket konsistens.

Smak til med salt og pepper.

Tips:

Rester? Legg dette i en lukke beholder og oppbevar
i kjøleskap. Retten smaker godt til lunsj eller middag
dagen etter.
Topp gjerne retten med revet parmesan om du har.
Server gjerne retter med rundstykker eller et godt
stykke brød med smør.